Szolgáltatások

Design

Új kirakatot vagy kirakat felújítást szeretne? Minden a tervezéssel kezdődik! Szakembereink felmérik a helyszínt, fotókat készítenek, és Önnel egyeztetve meghatározzuk mi az Ön dizájn elképzelése. Üvegcsere esetén tervet készítünk az üvegbeépítésről. Kérésére grafikusaink megtervezik az új arculatot, az új dizájnt, az új üveg dekorációt, azaz látványos kirakat dekorációt terveznek az Ön üzletének. Hogy jobban elképzelhesse, milyen lesz a végeredmény, készítünk egy grafikai látványtervet.

 

Design szolgáltatásunkba tartozik, hogy grafikusaink a céglogótól kezdve a cégarculaton át a teljes üzletdekorációig, sőt promóciós anyagokig, (szórólapok, poszterek, belógók, reklámajándékok) megtervezik Önnek a dizájn elemeket.

 

Jóváhagyás után jöhet a kivitelezés. Megújult kirakata vonzani fogja a vevőket!

Portál

Új kirakatot vagy kirakat felújítást szeretne?

 

Egy üzletportál cseréje vagy felújítása technikailag nem egyszerű feladat. A több méter magas, biztonsági síküvegek mozgatása, beépítése szakembert igénylő feladat. Az üveghulladék veszélyes anyagnak minősül, elszállítása kontrollált körülmények között zajlik. Szakembereink figyelembe veszik az Ön elképzeléseit, és javaslatot adnak, hogy azt hogy lehet a legbiztonságosabban megvalósítani. Az üvegportálnak stabilnak, biztonságosnak és időtállónak kell lennie, mindemellett a legfontosabb elvárás a megrendelők részéről az esztétikum, a könnyed megjelenés. Szakembereink terveznek és árajánlatot adnak, felügyelik a beépítést, a cserét és szakmai garanciát is adnak.

 

A portálhoz tartozik a biztonsági rács, melynek tervezésében, felszerelésében, és beüzemelésében nagy gyakorlatunk van. Az általunk beszerelt biztonsági rács szervízelését is vállaljuk.

Promóció

Elkészült az új portál, megújult az üzlet, már csak egy hatékony és figyelemfelkeltő reklámra lenne szükség, mely bevonzza a vásárlókat a megújult üzletébe? Mindent egy helyen! Rendelje meg üzlet reklámját nálunk! Reklám és promóciós szakembereink speciális, az Ön üzletére és környezetére szabott reklámtervvel segítik az üzlet sikerét. A hagyományos megoldásoktól, mint pl. szórólap tervezés, gyártás, kis- és nagyméretű öntapadós vagy belógatós poszterek, hosztessz aktivitások, egészen a legdivatosabb megoldásokig, mint pl. szórólapozás, kávéscsészefül reklám vagy lufireklám dinamikus és kreatív ötletekkel támogatjuk az ön üzleti sikerét.